Jobba hos oss

SundaHus erbjuder ett spännande arbete med fokus på globala hållbarhetsfrågor.

Just nu söker vi

SundaHus söker Customer Success Manager Sustainability

Företag: SundaHus

Plats: Linköping, Örebro, Stockholm 

Sista ansökningsdatum: 2023-09-30

Kontaktperson: Maria Kihlström
maria.kihlstrom@ibinder.com

Rollbeskrivning:

Som Customer Success Manager är du vår brygga ut till marknad och kund, du ansvarar både för nya och befintliga kunder och guidar dem till att få ut det mesta av våra tjänster. Du ledsagar våra kunder i miljöfrågor, projekt och hanterar inkommande supportärenden. Rollen innebär ett tätt samarbete med försäljning där du även kommer agera pre-sale med din expertis inom miljöfrågor.

Som Customer Success Manager kommer du att;

Onboarda och utbilda nya kunder

Hålla utbildningar i medvetna material val och SundaHus Miljödata

Stödja, supporta, administrera och skala upp befintliga kunder

Genomföra regelbundna kundmöten och projekt dialoger

Omvärldsbevaka miljöfrågan inom byggbranschen och förmedla denna både internt och externt

Delta i samt driva marknadsaktiviteter och presentationer, konferenser, mässor och webinarier

Erfarenheter du tar med och delar med oss

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom bygg, teknik, miljö, eller motsvarande område samt flerårig erfarenhet av, eller ett mycket stort intresse för, miljö och hållbarhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen, förståelse för SaaS eller har arbetat på ett SaaS-bolag tidigare.

Ansökan

Läs mer och ansök

Utvecklare inom Sustainability med lösningsfokus och driv inom arkitektur

Företag: SundaHus

Plats: Linköping

Sista ansökningsdatum: 2023-09-30

Kontaktperson: Linus Fernow
linus.fernow@techtalents.se
0733-771350


Rollbeskrivning

I rollen som utvecklare inom Sustainability med fokus på designlösningar och arkitektur kommer du jobba med kundnära utveckling med ett ansvar att utforma en lösningsfokuserad arkitektur mot en internationell marknad. För SundaHus är användarupplevelsen, enkelheten och skalbarheten central och här kommer du ha ett viktigt uppdrag och ansvar i teamet för att hela tiden utveckla en skalbar lösning med de senaste teknikerna, i en modern molnarkitektur. Som team har ni helhetsansvar för hela produkten i allt från utveckling till drift.

Du kommer arbeta väldigt nära iBinders/SundaHus arkitektteam och övriga utvecklingsteam för att ta fram bra och skalbara lösningar samt ha en hög innovationstakt och därmed få snabb feedback på nya lösningar. Du kommer jobba i moderna molnlösningar och vara med att utveckla arkitektur och nya verktyg i Sundahus webblösning. Du och ditt team kommer ha mycket mandat och jobbar till stor del självständigt med att hitta de bästa lösningarna. Teamet arbetar i dagsläget främst med .NET (.NET Core/ .NET 6) C#, .NET MVC & React, MS SQL, Kubernetes samt Azure.

Vi söker dig som

I rollen ser vi dig som drivs av samarbete, nyutveckling och att lära dig nya saker. Du trivs med att ta mycket ansvar, hålla ihop en större helhetsbild där du är med att driva utveckling framåt och vara kreativ i dina lösningar. Du är nyfiken, lösningsorienterad och gillar att lösa nya utmaningar på ett innovativt sätt. Vi söker efter dig som är bekväm i att jobba med att driva design/specifikationer av nya lösningar eller har jobbat med förbättringar i befintliga.

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet av Backendutveckling och goda kunskaper inom .Net (.Net Core/.Net 6)

- Har erfarenhet av att bygga och skalbara lösningar med modern arkitektur och Rest-API:er

- Har arbetat med Azure eller motsvarande molnlösning

Det är meriterande om du har erfarenhet av Kubernete

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att ansöka redan idag.

Läs mer och ansök

Backend Developer Sustainability till Saas-bolag

Företag: SundaHus

Plats: Linköping

Sista ansökningsdatum: 2023-09-30

Kontaktperson: Therese Sjöblom
therese.sjoblom@techtalents.se

Rollbeskrivning:

I rollen som Backend Developer Sustainability kommer du jobba med kundnära utveckling med ett ansvar att utforma en lösningsfokuserad arkitektur mot en internationell marknad. För SundaHus är användarupplevelsen, enkelheten och skalbarheten central och här kommer du ha ett viktigt uppdrag och ansvar i teamet för att hela tiden utveckla en skalbar lösning med de senaste teknikerna, i en modern molnarkitektur. Som team har ni helhetsansvar för hela produkten i allt från utveckling till drift.

Du kommer arbeta väldigt nära teamet för att kunna ha en hög innovationstakt och därmed kunna få snabb feedback på nya lösningar. Du kommer jobba med teknik i framkant i moderna molnlösningar med att utveckla arkitektur, samt nya verktyg i Sundahus webblösning. Du och ditt team kommer ha mycket mandat och jobbar till stor del självständigt med att hitta de bästa lösningarna. Teamet arbetar i dagsläget främst med .NET (.NET Core/ .NET 6) C#, JavaScript, React, MS SQL, Kubernetes samt Azure.

Vi söker dig som
I rollen som Backend Developer Sustainability ser vi dig som brinner för samarbete, nyutveckling och att lära dig nya saker. Du trivs med att ta mycket ansvar, driva din utveckling framåt och vara kreativ i dina lösningar. Du är nyfiken, lösningsorienterad och gillar att lösa nya utmaningar på ett innovativt sätt.

Utöver detta ser vi att du:

· Har erfarenhet av Backendutveckling och goda kunskaper inom .Net (.Net Core/.Net 6)

· Har erfarenhet av att bygga Rest-API:er

· Har arbetat med Azure eller motsvarande molnlösning

Det är meriterande om du har erfarenhet av Kubernetes och/eller Javascript samt React.

Hos SundaHus får du möjlighet att arbeta under mycket frihet och ansvar i team där samarbete värderas högt. För SundaHus är bra ledarskap och möjlighet för utveckling både som individ samt team viktigt. Detta är en roll med stora möjligheter att själv vara med och påverka.

Övrig information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att ansöka redan idag.

Läs mer och ansök

Inget ledigt jobb? Sök ändå!

Hittar du inget jobb eller finns det inget ledigt jobb som passar dig? Vi letar alltid efter personer som vill förändra världen.

Skicka in en spontanansökan till jobb@sundahus.se