Leverantörer - licenser

Hur du som materialleverantör kan få tillgång till SundaHus Miljödata

Så kan du använda SundaHus i din marknadsföring

Varumärkeslicens

Det är tillåtet att kostnadsfritt använda SundaHus logga i er marknadsföring förutsatt att ni har tecknat ett licensavtal med oss. Licensavtalet hittar du längst ner på denna sida.

EnviroLink

EnviroLink är en koppling mellan en leverantörs webbaserade produktkatalog och SundaHus Miljödata. Det innebär att informationen om en produkts miljöbedömning syns direkt i er produktkatalog på webben. Projektdeltagare som använder SundaHus i projekt kan registrera produkten från EnviroLink-fönstret. Läs mer om EnviroLink under Dokument längst ner på sidan.

 

Licenser för leverantörer

Leverantörskonto

Om du vill beställa bedömning av dina produkter samt se dina produktbedömningar i SundaHus Miljödata har du rätt att ha ett kostnadsfritt  leverantörskonto. Kontot ger dig tillgång till varumärken kopplat till ditt företag samt möjlighet att få mejlnotifieringar när nya bedömningar gjorts. Här kan du beställa  leverantörskonto.

Användarlicens

Om du vill se samtliga produkter i SundaHus Miljödata kan du teckna en användarlicens. Du får då möjlighet att ta del av all information i SundaHus och har du även tillgång till en eller flera bevakningar syns symbolen för dessa på samtliga berörda produkter i hela databasen. Du kan själv beställa en användarlicens på vår hemsida.

Bevakningslicens

Bevakningslicens för leverantörer möjliggör för er som har produkter bedömda i SundaHus att se information om huruvida era produkter uppfyller kraven i certifieringssystem. För tillfället erbjuds detta för certifieringssystemen Miljöbyggnad 3, BREEAM.SE-2017 och Svanen, Svanenmärkning av småhus, flerbostadshus och byggnader för skola och förskola version 3. För mer information kontakta oss.

Leverantörsansvarig

Dokument

Allmänna villkor - EnviroLink

Dessa villkor gäller för SundaHus EnviroLink.

Allmänna villkor - Miljödata

Dessa villkor gäller för SundaHus Miljödata.

Varumärkeslicens SundaHus logotype

Det är tillåtet att kostnadsfritt använda SundaHus logga i er marknadsföring förutsatt att ni har tecknat ett licensavtal med oss. Avtalet skrivs under av er och skickas till docs@sundahus.se